Autoruit vervangen

Autoruit vervangen

Een kapotte autoruit hoeft geen grote hap uit uw budget te zijn. Vandaag zijn wij hèt alternatief tegen de beste prijs. Wij staan hierbij garant voor vakkennis en een persoonlijk service. Hier bent u meer dan een chassisnummer. Uiteraard krijgt u er de levenslange garantie gratis bij!

Mobile Autoglass Service werkt enkel met materialen van premium kwaliteit afkomstig van Europese producenten Saint-Gobain Autover en Pilkington. Al onze ruiten zijn dan ook van OEM (Original Equipment Manufacturer) kwaliteit en komen van dezelfde producenten als deze die ruiten produceren voor de autoconstructeurs. De beschikbare stock in de distributiecentra garandeert een “just-in-time” levering, zodat Uw voorruit snel en vakkundig kan vervangen worden, waar en wanneer U dat wenst. In de meeste gevallen zelfs zonder meerprijs.

Uiteraard volgen we ook veranderingen in de markt op de voet. Bij sommige ADAS (Advanced Driver Assistance Systems) is het nodig om functies te kalibreren. Ook hiervoor kan je bij ons terecht: we beschikken over een eigen kalibratiesysteem van Hella Gutmann en onze plaatsers zijn gekwalificeerd om deze te gebruiken!

Verder bieden we ook extra diensten zoals het tinten van autoglas, het inbouwen van ruiten in je (bestel)wagen of het vervangen van panoramische daken. Al onze diensten zijn ook beschikbaar voor vrachtwagens, mobilhomes, oldtimers, … Zelfs voor ‘out-of-the-box’ beglazing op maat (bv. voor landbouw- of werfvoertuigen) ben je aan het juiste adres….

Ben je glasbreukverzekerd of rij je met een leasingwagen? Wij bieden een rechtstreeks afhandeling met jouw maatschappij.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?
We helpen jou graag, telefonisch of via mail,

7 dagen op 7! (0490/444 666 of 0477/88 46 60) Autoruit vervangen

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x