Sterretje in de voorruit? Weg ermee!

Sterretje in de voorruit? Weg ermee!

Als verzekeringsmakelaar zoekt u steeds naar de beste oplossing voor uw klanten. U staat voor hen klaar met persoonlijk en aangepast advies, en stelt hen enkel dié verzekeringen voor die prijs-kwaliteitsgewijs het beste beantwoorden aan hun noden.
En uiteraard verwacht u van uw partners hetzelfde: een persoonlijke dienstverlening, met kwalitatieve resultaten. Tegen een correcte prijs, dat spreekt voor zich.
Ook wanneer het gaat om iets klein en vervelend, zoals een sterretje of steenslag in de voorruit.

Wij begrijpen u. Autoglass Clinic Aalst gaat prat op een onberispelijke service, tegen een aantrekkelijke prijs. Onze ervaren specialisten herstellen autoruiten in minder dan een half uur. In onze werkplaats, thuis of op kantoor - zoals u of uw klant het verkiest.
Verzekeringsmakelaars hebben bij ons trouwens een voetje voor: u en uw klanten mogen steeds rekenen op een voorrangsservice.

Op de kwaliteit van het afgeleverde werk zijn we bijzonder fier: we bieden u met alle plezier een levenslange garantie op de herstelling of vervanging van uw autoruit, zowel op montage als op waterdichtheid.
En zoals gezegd: onze prijzen zijn méér dan correct. Autoglass Clinic Aalst is uw betrouwbare partner!

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?
Contacteer ons snel op 0477/88 46 60 of via mail naar info@mobile-autoglass-service.be 

Sterretje in de voorruit? Weg ermee!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x